Συνεργασία Ε.Ε.Ο.Π. και Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας

Με χαρά σας ενημερώνουμε οτι η οικογένεια μας για ακόμα μια φορά μεγαλώνει. Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας ”Ερυμάνθιος Κάφρος’ είναι από σήμερα  μέλος και συνεργάτης της Ε.Ε.Ο.Π. ισχυροποιώντας την ενότητα των ορεινών ποδηλατών στο νομό Αχαϊας.

Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π) πήρε την επίσημη μορφή της τον Μάρτιο του 2015, τα ιδρυτικά μέλη της όμως γνωρίζονται αρκετά χρόνια πριν μέσα από τις βόλτες στα βουνά της Αχαΐας και όχι μόνο. Η απόφαση για την δημιουργία ενός συλλόγου πάρθηκε μετά την κοινή επιθυμία όλων μας για καλύτερη ομαδική δράση σχετικά με την διάδοση του αθλήματος του MTB .

Στόχοι της ΛΟΠΠ είναι η διεξαγωγή αγώνων MTB, η διάνοιξη και συντήρηση μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, η δημιουργία χώρων άθλησης και προπόνησης για την ορεινή ποδηλασία, η οργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την γνωριμία νέων τόπων και η αειφόρος ανάπτυξη του περιβάλλοντος της Αχαΐας σαν ένα μέρος για την εξάσκηση του αθλήματος του MTB. Αυτό θα το πετύχουμε με δενδροφυτεύσεις και με αποκομιδή σκουπιδιών από μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Σαν νεοσύστατη Λέσχη εν καιρώ κρίσης, αλλά και από απλή πεποίθηση, πρόθεση μας είναι η συνεργασία με φορείς της περιοχής μας και ευρύτερης εμβέλειας για την επίτευξη των στόχων.

376747_121322461347285_1834983793_nΕρυμάνθιος Κάφρος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *