Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι

0Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου – Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη. Αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό τη ανάπτυξη και προώθηση της ορεινής ποδηλασίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

 

Λέσβος1

LesvosMTB-Μυτιλήνη, Νήσος Λέσβος(Μυτιλήνη). Το Lesvos MTB είναι μια ομάδα φίλων της ορεινής ποδηλασίαςπου σκοπός τους είναι η προβολή, ανάδειξη και προώθηση της ορεινής ποδηλασίας στα μονοπάτια της Λέσβου.

 

Adrenaline JunkiesΑdrenaline Junkies-Koρινθία. Οι Adrenaline Junkies  είναι είναι μια ομάδα φίλων της ορεινής ποδηλασίας που σκοπός τους είναι η προβολή, ανάδειξη και προώθηση της ορεινής ποδηλασίας στα μονοπάτια της Κορινθίας.

 

Ερυμάνθιος ΚάφροςΛέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας ”Ερυμάνθιος Κάφρος”- Αχαία. Στόχοι της ΛΟΠΠ είναι η διεξαγωγή αγώνων MTB, η διάνοιξη και συντήρηση μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, η δημιουργία χώρων άθλησης και προπόνησης για την ορεινή ποδηλασία, η οργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την γνωριμία νέων τόπων και η αειφόρος ανάπτυξη του περιβάλλοντος της Αχαΐας σαν ένα μέρος για την εξάσκηση του αθλήματος του MTB. Αυτό θα το πετύχουμε με δενδροφυτεύσεις και με αποκομιδή σκουπιδιών από μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

 

11219031_416096501923742_1631342102863681762_n ΑλεξανδρούποληΗ ομάδα Alexandroupolis freeride team είναι τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης.Είναι μια ομάδα Downhill-Freeride από την Αλεξανδρούπολη. Εδώ και έξι χρόνια ασχολούνται εντατικά με το άθλημα, βρίσκουν και συντηρούν διαδρομές σε διάφορα μέρη γύρω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Μud Turtles-Kως. Οι Mud Turtles είναι μία ομάδα ποδηλατών απο το νησί της Κω.Ασχολούνται με το enduro και  το downhill καθώς επίσης δημιουργούν  και συντηρούν μονοπάτια σο νησί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *