Η διαδρομή της 1ης Πανελλήνιας Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας

Στο χάρτη θα βρείτε  τα way-points της διαδρομής της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ορεινής Ποδηλασίας.

Ο χώρος συνάντησης θα είναι και ο χώρος όπου θα ξεκινήσει το up-lift για όλους τους αναβάτες καθώς και ο χώρος τερματισμού των διαδρομών. Όπως έχουμε προαναφέρει η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική.Επιπλέον για τους έμπειρους αναβάτες υποχρεωτική θα είναι και η χρήση γυαλιών ή μάσκας.

Οι έμπειροι αναβάτες θα ξεκινήσουν απο το στρατόπεδο κοντά στη κορυφή και θα κατευθυνθούν για τη 1η τους διαδρομή προς Μόλα. Απο εκεί θα ξεκινήσει ανάβαση απο άσφαλτο με κατεύθυνση προς Μπάφι. Πριν το Μπάφι θα μπουν στο 2ο μονοπάτι της διαδρομής τους με κατεύθυνση προς Κορομηλιά. Στο τέλος του μονοπατιού ξεκινά ανηφόρα απο χωματόδρομο και μετά ξανά άσφαλτος προς Μπάφι για να καταλήξουν στο τέλος Σανατόριο, όπου θα συναντηθούν με όλους τους αναβάτες. Απο το Σανατόριο θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς Αϊ Γιώργη  και μετά προς το μονοπάτι Ροζ το οποίο θα είναι και η 3η τους διαδρομή.

Οι αρχάριοι και μέσοι αναβάτες θα ξεκινήσουν απο το Σανατόριο. Απο το Σανατόριο θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς Αϊ-Γιώργη  και μετά προς το μονοπάτι Ροζ εώς ότου συναντήσουν την μπάρα στην άσφαλτο. Θα ακολουθήσουν την άσφαλτο για λίγα μέτρα με κατεύθυνση προς Μετόχι και εκεί θα μπουν στα μονοπάτια. Οι μέσοι αναβάτες θα ακολουθήσουν το μονοπάτι 21(μονοπάτι ΕΕΟΠ) και οι αρχάριοι θα κινηθούν απο τους δασικούς με κατεύθυνση προς τη βάση της εκδήλωση.Όσοι απο τους αρχάριους επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν και αυτοί τη διαδρομή του μονοπατιού της Ε.Ε.Ο.Π.

Tα way-points της διαδρομής θα τα βρείτε εδώ: Διαδρομή
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε εδώ: Πρόγραμμα

Σας περιμένουμε όλους με ποδήλατο, κράνος και την καλύτερή σας διάθεση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *