ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Top Photo

Με αφορμή τα πολλά κρούσματα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό σε διάφορα μονοπάτια που έχουν φτιάξει ή χρησιμοποιούν ποδηλάτες, διαβάστε τι συνέβη σε έναν σαμποτέρ που συνελήφθη να βάζει πέτρες και άλλα εμπόδια σε ποδηλατικά μονοπάτια στην Αμερική. Εκτός από κάποιους τραυματισμούς που υπήρξαν, αξίζει να τονίσουμε δύο σημεία: 1) Το μονοπάτι-ια που έλαβε χώρα το γεγονός ήταν νόμιμα (δηλ. δηλωμένα και αναγνωρισμένα από τις κρατικές αρχές) και 2) Η ανταπόκριση των αρχών, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Δασαρχείου και της Αστυνομίας, ήταν άμεση και ο σαμποτέρ συνελήφθη μετά από καταγγελία από επαγγελματία οδηγό-ξεναγό μονοπατιών-διαδρομών που μεταφέρει ποδηλάτες με τρέιλερ. Αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες πράξεων κατά ζωής και θα δικαστεί πολύ σύντομα (στο τέλος του μήνα, σε σύγκριση με το Ελληνικό δικαστικό σύστημα). Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την ετυμηγορία και βέβαια το προδικασμένο που θα δημιουργηθεί.

http://www.mailtribune.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120929/NEWS/209290309

4 thoughts on “ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  1. Δόξα τω Θεώ έχουμε και εμείς τέτοια φρούτα. Μακάρι να πιάσουν και εδώ κάποιον, τουλάχιστον να παραδειγματιστούν οι απανταχού επιτήδιοι

  2. Δεν νομίζω οτι οι επιτήδειοι γνωρίζονται ή είναι πολλοί. Οπότε και να πιάσουν κάποιον δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει κάποιο αντίκτυπο.

    Τα περιστατικά στην Ελλάδα είναι μάλλον λίγα, αλλά προφανώς συμβαίνουν. Η αξία του άρθρου για μένα είναι στο οτι εκεί το σύστημα δουλεύει.

  3. Δεν θα παραδειγματιστούν επειδή γνωρίζονται ,αλλά επειδή ίσως δουλέψει και εδώ το σύστημα για κάποιον όμοιο τους

  4. Επισκέπτης του pinkbike από Δανία, ανέβασε στη συγκεκριμένη είδηση φωτογραφία απο μονοπάτια στη χώρα του, όπου κάποιος ψυχανώμαλος χώνει καρφιά στο έδαφος που αρκούν για να σε σκοτώσουν. Κι εκεί οι αρχές δεν κάνουν τίποτα.. Άλλος απο Ν.Ζηλανδία έλεγε ότι οι τοπικές αρχές της πόλης του, σκάβουν τεράστιους λάκους μετά από άλματα και αφήνουν κορμούς δέντρων σε “τυφλά” σημεία των μονοπατιών ώστε να αποτρέψουν τους ποδηλάτες!!! Οι ίδιες οι αρχές είναι οι σαμποτέρ και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των αναβατών! Καλά είμαστε ακόμα εμείς εδώ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *