ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ VALMONT BIKE PARK

Η ισχύς εν τη ενώση με μια γερή δόση εθελοντισμού, κατανόησης, συνεργασίας, αλληλεγγύης, υποστήριξης δημιούργησαν ένα από τα ωραιότερα ποδηλατικά πάρκα όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=eXx6to3GEFs

6 thoughts on “ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ VALMONT BIKE PARK

  1. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζουμε πόσο στοίχισε η κατασκευή του εν λόγω πάρκου? Επίσης, πόσο στοιχίζει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες trail builders για τη δημιουργία ενός bike park? Δε μιλάμε για το Whistler, αλλά για ένα πάρκο 6 διαδρομών ( 2 πράσινες, 2 μπλέ, 2 μαύρες) ας πούμε.. Ενδεικτικά ρωτάω φυσικά, απλά και μόνο για να έχουμε μία τάξη μεγέθους στο μυαλό μας.

  2. Απο μια προσφατη ερευνα που εχω κανει για να στησεις ενα bike park με ξυλινες και χωματινες κατασκευες σε χωρο περιπου 3 στρεμματων υπολογιζεις κοστος 70-90000 και αυτο πολυ χονδρικα.

    • Βρήκες κάποια εταιρεία και ρώτησες Βλάσση? Εγώ σκεφτόμουν περισσ´οτερο για tracks μέσα στο βουνό, διάρκειας κατάβασης περίπου στο δεκάλεπτο με integrated άλματα, κατασκευές κ.ο.κ. Πόσο χονδρικά θα στοίχιζε κάτι τέτοιο το μέτρο ας πούμε. Ένα κανονικό mountain bike park με έξι διαδρομές. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει κάποια στάνταρ απάντηση..

      • Nαι εχω βρει μια εταιρεια με εμπειρια σε τετοια project εκτος Ελλαδος. Σιγουρα τιμη με το μετρο δεν μπορει να υπαρξει γιατι το τελικο αποτελεσμα εξαρταται απο την εκταση και κατασταση της περιοχης.Μεγαλος παραγοντας ειναι το εργατικο κοστος οποτε μια προσπαθεια με αρκετη εθελοντικη εργασια οπου οι επαγγελματιες θα ασχοληθουν μονο στη μελετη,σχεδιαση και αν απαιτειται την επιβλεψη θα εχει σιγουρα πολύ μειωμενο κοστος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *