Take a Kid Mountain Bike Day 2017

To Σάββατο 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ε.Ε.Ο.Π. η δράση Take a Kid Mountain Bike Day, ένας θεσμός της Διεθνής  Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας (IMBA), που πραγματοποιείται  κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου.

Στην χώρα μας πραγματοποιήθηκαν 4 οργανωμένες δράσεις με τη συμμετοχή περίπου 200 παιδιών . Στο Σταυρό Θεσσαλονίκης βόλτα με ποδήλατα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα προς το κάστρο της Ρεντίνας, στην Κύμη Ευβοίας με τη βοήθεια του παραρτήματος της ΕΕΟΠ Tank Trail πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποδηλατοδρομία και φιλικοί αγώνες μεταξύ των παιδιών, στην Λέσβο με την συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου πραγματοποιήθηκε βόλτα και μαθήματα ασφάλειας και τεχνικής ορεινής ποδηλασίας και τέλος στη Λέρο με τη βοήθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέρου πραγματοποιήθηκε βόλτα και ξενάγηση στο καινούργιο μονοπάτι ‘’Φάρος’’.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και τη προσπάθεια να φέρετε έστω και ένα παιδί πιο κοντά στην φύση, την ορεινή ποδηλασία και τις ενεργές δραστηριότητες και υποσχόμαστε του χρόνου μία πιο οργανωμένη δράση με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων παιδιών.

 

Μετά τιμής

Το ΔΣ της ΕΕΟΠ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *