Τhe Fellowship of MTB

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας ονομάστηκε ”Τhe Fellowship of mtb” γιατί πάνω απ’ όλα τους 2 συλλόγoυς τους ενώνει η φιλία. H περιοχή που θα κινηθούμε θα είναι ουσιαστικά όλη η περιοχή του Ωραιοκάστρου. Τα μονοπάτια και οι διαδρομές θα χωριστούν σε ομάδες αναλόγως της επιπέδου των αναβατών και θα υπάρχουν οδηγοί για κάθε μία ομάδα καθώς και ειδικλη σήμανση για τη νυχτερινή βόλτα.

Απαράβατος όρος για τη συμμετοχή και στο 2ήμερο θα είναι η χρήση κράνους.Το κοστος συμμετοχής για τα  μέλη της Ε.Ε.Ο.Π. του ΠΟ.ΣΥ.Ω. είναι 5 ευρώ και για τα μη μέλη 20 ευρώ.Για να συμμετάσχουν όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής.

https://docs.google.com/forms/d/1FQmeLHOxrB6km8yUJAIz4NG3i_s-U13BF2VZdJd9K6c/edit?chromeless=1

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει στο κάτωθι λογαριασμό και να συνοδεύεται από το όνομα του καταθέτη.

Τράπεζα Eurobank                                                                                                       IBAN: GR5802-60277-0000-7602-0112-7333                                                     αριθμ.λογ. 0026.0277.76.0201127333                                                               Όνομα: Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας.

 Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης και δήλωσης συμμετοχής είναι η Πέμπτη 27 Απριλίου.

Ειδικότερα για το mini enduro της Κυριακής αποφάσισαμε να χρονομετρηθεί μόνο η διαδρομή Σκαλί-Σύρμα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ποδηλατίσουν σε όλα τα μονοπάτια του Ωραιοκάστρου αλλά όποιος επιθυμεί γίνεται να επικεντρωθεί στο χρονομετρημένο τμήμα μόνο καθώς θα μπορεί να κάνει όσες προσπάθειες επιθυμεί μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Για να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να είστε είστε μέλη της Ε.Ε.Ο.Π. στο strava  https://www.strava.com/clubs/191569  και για να συμμετάσχετε στο matesrace θα πρέπει να πατήσετε ”take part’‘ στο σύνδεσμο για τη χρονομέτρηση http://www.matesrace.co.uk/event/10571

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή κάνουνε φιλική αναμέτρηση και ΟΧΙ αγώνα που σημαίνει ότι είμαστε πιο χαλαροί και κοιτάμε πρωτίστως να περάσουμε καλά και μετά να κάνουμε καλούς χρόνους. Ετσι και αλλιώς στο τέλος θα δοθούν δώρα-και όχι έπαθλα- σε τυχαίες  θέσεις τερματισμού και όχι στους πιο γρήγορους. Το κόστος συμμετοχής  δεν είναι κόμιστρο για την αναμέτρηση, αλλά το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει κάποιος που δεν επιθυμεί να γίνει μέλος του συλλόγου, για τη κατασκευή, τη συντήρηση τόσων μονοπατιών καθώς και το όλο κόστος της διοργάνωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *