Ενημέρωση: 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας

Στην σελίδα του event στο facebook (https://www.facebook.com/events/184073881954002/permalink/225223744505682/) έχουμε δημοσιεύσει πληροφορίες για κρατήσεις δωματίων και τις δραστηριότητες του διημέρου. Οι τιμές για δίκλινο και κρατήσεις έως 5/5, κυμαίνονται στα 40-50 ευρώ ανά ημέρα, με πρωινό. Σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες και για μίσθωση λεωφορείου.

Για τους συνοδούς, θα υπάρξει πεζοπορία το Σάββατο 28/5 και επίσκεψη στο μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα την Κυριακή 29/5. Επίσης θα γίνει διαγωνισμός ερασιτεχνικών ταινιών στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού.

Επίσης όπως έχουμε ήδη αναφέρει την Κυριακή 29/5/2016 θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας enduro. Ύστερα απο αρκετή σκέψη και αφού επεξεργαστήκαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε απο τα μέλη μας-και όχι μόνο- αποφασίσαμε αντί για  αγώνα να κάνουμε μία φιλική αναμέτρηση σε πιο ”διασκεδαστικούς” ρυθμούς. Η χρονομέτρηση θα γίνει μέσω strava και της πλατφόρμας matesrace. Ακριβής πληροφορίες για τις διαδρομές αλλά και πως θα δηλώσετε συμμετοχή θα δωθούν σύντομα στη σελίδα στο facebook. Η συμμετοχή στην αναμέτρηση για τα μέλη του συλλόγου είναι δωρεάν αλλά για τα μη μέλη είναι 15 ευρώ.

Μέχρι τότε απολαύστε ένα τμήμα των  διαδρομών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *