Αγρίνιο:Επισκόπηση σεμιναρίου κατασκευής-συντήρησης μονοπατιών

Η Ε.Ε.Ο.Π. (Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας www.mtbhellas.gr) σε συνεργασία με το κατάστημα Velocity Bikes πραγματοποιήσε 2ήμερο σεμινάριο συντήρησης & κατασκευής μονοπατιών στο Αγρίνιο.

Το σεμινάριο αποτελούνταν από 2 σκέλη (θεωρητικό & πρακτικό) με στόχο την ορθή συντήρηση / κατασκευή ποδηλατικών μονοπατιών όπως αυτά ορίζονται από την IMBA Europe, καθαρισμός, οπλισμός, κλίσεις, κατασκευές απορροής ομβρίων,σηματοδότηση κτλ. Το θεωρητικό μέρος έγινε στο κατάστημα Velocity bikes την Δευτέρα 15/2 και το πρακτικό στο αλσύλιο του Αγίου Χριστοφόρου την Τρίτη 16/2.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Velocity bikes για την φιλοξενία, την  πραγματικά άψογη διοργάνωση και φυσικά όλους συμμετέχοντες απο το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας ”Ο Ερυμάνθιος Κάφρος” . Αν κρίνουμε απο τα λεγόμενά τους όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο έμαθαν πάρα πολλά πράγματα για την διάνοιξη-συντήρηση μονοπατιών μονοπατιών και κυρίως το ευχαριστήθηκαν. Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις.

Καλά σκαψίματα ευχόμαστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *