Ένας ποδηλατικός αγώνας με ένα ιδιαίτερο σκοπό

Ένας ποδηλατικός αγώνας με ένα ιδιαίτερο σκοπό διοργανώθηκε στις 30 Μαρτίου 2014 στη Μυτιλήνη.
Ένας φίλος και συνποδηλάτης, ο Μάνος Χατζέλης, στις 13 Φεβρουαρίου είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στην Πάρνηθα κατά την διάρκεια μιας βόλτας. Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα του τραυματισμού και παρέμεινε για αρκετές ήμερες στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Μαχητής στο ποδήλατο αλλά και στην ζωή ο Μάνος έκανε “άλματα” βελτίωσης μέρα με την μέρα και βγήκε από το νοσοκομείο πολύ νωρίτερα από τις προσδοκίες των γιατρών.
Όλοι εμείς για να του δώσουμε δύναμη και χαρά αποφασίσαμε να αγωνιστούμε μαζί του διοργανώνοντας τον 3ο Αγώνα ΜΤΒ «Τσαμάκια». Με μεγάλη συμμετοχή σε κάθε φάση της διοργάνωσης, από εθελοντική εργασία, δωρεές αλλά και συμμετοχές, στείλαμε το μήνυμα ότι τον σκεφτόμαστε, μας λείπει και χαρήκαμε που σύντομα θα είναι κοντά μας.
Όλα τα έσοδα από τον αγώνα δόθηκαν στον Μάνο μιας και ο δικός του αγώνας θα κρατήσει πολύ περισσότερο και θα τον κρατήσει μακριά από την δουλεία του για αρκετούς μήνες ακόμα. Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 750€ και ελπίζουμε να του δώσουν μια ανάσα για το επόμενο διάστημα.
Από πλευράς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα, σε όσους ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή, σε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα, σε αυτούς που ήρθαν ως θεατές αλλά και στα παιδιά από την Αθήνα που του στάθηκαν από την πρώτη στιγμή.
Σύντομα στη σέλα….

Iγνάτης Λασκαρίδης-LesvosMTB

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *