Δεντροφύτευση στην Πάρνηθα – Κυριακή 6 Οκτ 2013

img-tree-planting

Η Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας στηρίζει την εθελοντική δράση που οργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, η οποία θα λάβει χώρα στην περιοχή της Πάρνηθας στις 6 Οκτωβρίου 2013. To πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στο δασικό φυτώριο, εθελοντικές εργασίες φύτευσης με φυτάρια κεφαλληνιακής ελάτης και στο τέλος ξενάγηση στο πάρκο των ψυχών όπου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. Όσοι από τους εθελοντές θέλουν, μπορούν να φέρουν και τα παιδιά τους, τα οποία δεν θα παρευρίσκονται στο χώρο των εργασιών, αλλά θα συμμετέχουν σε ξενάγηση στον εθνικό δρυμό και σε φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια.
Το σημείο συνάντησης θα είναι στον κάτω σταθμό του τελεφερίκ στις 10 το πρωί, ενώ για όποιον δε διαθέτει μεταφορικό μέσο θα υπάρχει λεωφορείο του Φορέα από τον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισίας στις 9:30 το πρωί. Καλό θα είναι όσοι συμμετέχουν να έχουν μαζί τους ένα μικρό σακίδιο, ορειβατικά μποτάκια-παπούτσια πεζοπορίας, γάντια εργασίας, νερό και ρουχισμό κατάλληλο ανάλογα με τον καιρό (αντιανεμικό, γυαλιά ηλίου, καπέλο,αδιάβροχο κλπ).
Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να παρευρεθούν στην εθελοντική αυτή προσπάθεια και να γνωριστούν με τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *