Σεμινάριο κατασκευής-συντήρησης μονοπατιών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Σεμιναριο Ωραιόκαστρο Η Ε.Ε.Ο.Π. , ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Δήμος Ωραιοκάστρου οργανώνουν σεμινάριο κατασκευής συντήρησης ποδηλατικών  μονοπατιών στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου μονοπάτι Forest Gam στις 19-20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το σεμινάριο περιλαμβάνει :

  • Διαμόρφωση διαδρόμου (καθαρισμός, οπλισμός, κλίσεις, κατασκευές απορροής ομβρίων, διαμόρφωση άνω και κάτω τμήματος διαδρόμου, καθαρισμός ορίων, σηματοδότηση)
  • Υπολογισμός, οπλισμός, τελική διαμόρφωση άλματος
  • Υπολογισμός, οπλισμός, τελική επεξεργασία berm
  • Υπολογισμός, οπλισμός και κατασκευή rollers

Πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και δηλώσεις συμμετοχής σε:
po.si.oraio@gmail.com και στο 6984-222236.

Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ ανά άτομο (αρ λογ 741-48000529, τα έξοδα τραπέζης βαραίνουν τον καταθέτη αν φυσικά υπάρχουν!!!)
Δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμή μέσω τραπέζης μέχρι πέμπτη 17-10-2013. Όσοι δεν μπορέσουν να πράξουν τα παραπάνω μπορούν να καταβάλουν το αντίτιμο μία μέρα πριν τα σεμινάρια κατόπιν όμως συνεννόησης με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 30 άτομα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μακρύ παντελόνι, γάντια εργασίας, υποδήματα εργασίας, γυαλιά ηλίου, καπέλο, τροφή και άφθονο νερό.

Να τονίσουμε πως τα έσοδα από το σεμινάριο θα καλύψουν ανάγκες και των 2 συλλόγων και κυρίως για την κατασκευή νέων μονοπατιών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *