Αξιολόγηση: Βερμούδα Endura Singletrack 3/4

Η βερμούδα Singletrack 3/4 της  endura είναι κατασκευασμένη από ύφασμα cordura και έχει αποσπώμενο  διαπνέων ελαστικό εσώρουχο με επένδυση. Αποδείχτηκε πολύ άνετη για πολύωρες βόλτες και αρκετά ανθεκτική στις πτώσεις. Το ελαστικό, δικτυωτό ύφασμα στην ιγνυακή κοιλότητα(πίσω μέρος του γονάτου) βοηθάει τόσο πολύ, ώστε δεν  νιώσαμε την παραμικρή ενόχληση στο πεταλάρισμα.

Τόσο το μήκος όσο και η υδατοαπωθητική της επένδυσή  την καθιστά τέλεια για τους χειμερινούς μήνες καθώς τη δοκιμάσαμε ακόμα και σε συνθήκες ισχυρής βροχόπτωσης και κρύου και είδαμε ότι μπορεί να κρατήσει τον αναβάτη σχετικά στεγνό για αρκετή ώρα αν και δεν είναι αδιάβροχη.

Η ελαστική μέση βοηθά αρκετά στη σωστή εφαρμογή και επιπλέον έχει και ζώνη για να τη ρυθμίσει ο αναβάτης όπως επιθυμεί. Η βερμούδα επίσης διαθέτει 2 τσέπες με φερμουάρ, 2 βαθιές τσέπες πίσω εκ των οποίων η μία εξοπλισμένη με πλαστικό γάντζο για κλειδιά και 2 τσέπες στο πλάι στο κάτω μέρος των μηρών. Σίγουρα υπέρ αρκετές για να αποθηκεύσεις ότι χρειαστείς. Eνα από τα χαρακτηριστικά της βερμούδας που μας άρεσαν και μας φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο, αποτελεί ο δικτυωτός εξαερισμός στο πλάι των μηρών ο οποίος ανοιγοκλείνει με φερμουάρ.

Η χρήση της βερμούδας με προστασίας γονάτων δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα και η άνεση στην κίνηση ήταν σε υψηλά επίπεδα. Παρ’όλα αυτά η στενή της γραμμή  δεν τι καθιστά και την πιο άνετη εάν θελήσετε να φορέσετε προστασία για τους μηρούς. Δεν σχεδιάστηκε γι αυτό όμως οπότε μπορούμε να συγχωρέσουμε αυτήν τη μικρή ”ατέλεια”.

Σε γενικές γραμμές αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές για ποδηλατικές βερμούδες αυτού του είδους και σε τιμή αρκετά προσιτή κυρίως γι αυτό που προσφέρει

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *