Σεμινάρια κατασκευής-συντήρησης μονοπατιών.Μέρα 4η

Σκέφτομαι τουλάχιστον μισή ώρα πάνω απο τον υπολογιστή πως να ξεκινήσω αυτό το άρθρο γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω. Θα αρχίσω λοιπόν έτσι.ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ 99%!!!!! Το 1% που υπολείπεται  το αφήσαμε επίτηδες για το μικρό σεμινάριο αύριο. Ηταν τόσο καλή η συνεργασία όλων των παιδιών που σήμερα οι Mark και Shane  το μόνο που έκαναν ήταν να χαμογελάνε απο ικανοποίηση. Πολλά απο τα παιδιά έφυγαν καθώς σήμερα τελείωσε το σεμινάριο. Αποφασίσαμε όμως μετά απο προτροπή των συμμετεχόντων να το συνεχίσουμε για όσους θέλουν και αύριο.

Μας επισκέφτηκε και ο δασάρχης Πάρνηθας μαζί με ένα μικρό επιτελείο και μας είπαν οτι αυτό που φτιάξαμε ξεπέρασε κατα πολύ αυτό που είχαν στο μυαλό τους καθώς είδαν στη πράξη τόσο τις μεταφυτεύσεις  που κάναμε σε μικρά δέντρα για να μη χαθούν όσο και γενικά τη σημασία που δώσαμε στη προστασία της φύσης.Στο τέλος κάναμε και τη πρώτη δοκιμή της διαδρομής. Δεν αναφέρω τίποτα περαιτέρω για να έχουμε πλήρες άρθρο με φωτογραφίες και ίσως video αύριο.

Αύριο τελευταία μέρα θα είναι ουσιαστικά για εμάς γιορτή καθώς θα έχουμε τελειώσει ένα απο τα 20 μόνο περίπου τέτοια μονοπάτια στον κόσμο. Οοοι θέλετε να συμμετάσχετε έστω και τελευταία στιγμή μπορείτε να έρθετε. Η συνέχεια και επίλογος αύριο.

 

2 thoughts on “Σεμινάρια κατασκευής-συντήρησης μονοπατιών.Μέρα 4η

  1. Θέλουμε βίντεο να rideάρετε όλο το μονοπάτι! Από ότι είδα στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο και παιχνιδιάρικο. Μεγειά και συγχαρητήρια για την δουλειά που ρίξατε.

    • Μπράβο!! και σε άλλα .
      Παρακαλώ κάποιες οδηγίες για να το βρεί κάποιος, για εμάς που δεν είμαστε από Αθήνα. Ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *