Βόλτα γνωριμίας με την Ε.Ε.Ο.Π. στον Υμηττό

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 10:30 η Ε.Ε.Ο.Π. οργανώνει την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και βόλτα στον Υμηττό. Σημείο συνάντησης το πρώτο πυροφυλάκιο  του Υμηττού στην Καισαριανή (πρόποδες, είσοδος αισθητικού δάσους). Σκοπός της συνάντησης είναι να κάνουμε μία ωραία βόλτα και όσοι παρευρεθούν να γνωρίσουν και να μάθουν περισσότερα για την Ε.Ε.Ο.Π., την φιλοσοφία της, τις δράσεις και να συζητήσουμε από κοντά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ποδηλατώντας σε ένα βουνό όπως ο Υμηττός. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ποδηλάτες ορεινής ποδηλασίας, μηδενός εξαιρουμένου, κάθε ηλικίας, φύλλου και επιπέδου ικανοτήτων, είτε είναι είτε δεν είναι μέλη της Ε.Ε.Ο.Π.

Σας περιμένουμε με χαρά στην πρώτη μας εξόρμηση ως σύλλογος

Χάρης Θεοδωρόπουλος

Πρόεδρος Ε.Ε.Ο.Π.

www.mtbhellas.gr

email: elenorpodilasias@yahoo.gr

3 thoughts on “Βόλτα γνωριμίας με την Ε.Ε.Ο.Π. στον Υμηττό

  1. H πρώτη βόλτα του συλλόγου έλαβε τέλος.Ο καιρός ήταν τέλειος και η όρεξη για ποδήλατο ακόμα μεγαλύτερη. Συγκεντρωθήκαμε 28 άτομα διαφόρων ηλικιών και επιπέδων, αλλά οργανωθήκαμε και χωριστήκαμε σε ομάδες γρήγορα και απολαύσαμε έτσι ο καθένας με τον τρόπο του μία πλήρως ποδηλατική μέρα. Αυτό που έμεινε πιστεύω,πέρα απο τη διασκέδασή μας, είναι οτι αρκετοί ενημερώθηκαν για τους σκοπούς του συλλόγου απο κοντά και επιπλέον αποκτήσαμε άλλα 3 νέα μέλη. Σας ευχαριστούμε όλους όσους παρευρεθήκατε στην πρώτη μας βόλτα. Η συνέχεια σε λίγο καιρό στην Πάρνηθα

    • Σας ευχαριστώ πολύ. Η βόλτα ήταν πολύ ωραία. Χάρηκα πολύ που έμαθα κάποια πράγματα για το σύλλογό σας και θα ήθελα να βοηθήσω σε κάτι αν μπορώ. Ήμουν στο γκρουπ των αρχαρίων και οφείλω να ομολογήσω πως ένιωσα πολύ άνετα, υπήρξε κατανόηση και βοήθεια από όλα τα παιδιά και κυρίως το Χάρη που συνόδευε το γκρουπ μας. Περιμένω νέα για την επόμενη βόλτα!

  2. Xάρηκα που σας γνωρισα, θα τα ξαναπουμε.
    Αψογα τα παιδια που συνοδευαν την ομαδα μας. Με υπομονη περιμεναν τους παντες και δεν διστασαν να ¨χαλασουν” την δικη τους βολτα για να βοηθησουν τους υπολοιπους.
    Περιμενω την επομενη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *