Μόλιστα Ιωαννίνων : Στα μονοπάτια των Μαστόρων

Τα Μαστοροχώρια είναι ομάδα ορεινών οικισμών που βρίσκονται στο βορειοανατολικό άκρο του νομού Ιωαννίνων στην περιοχή βόρεια της πόλης της Κόνιτσας, οι κάτοικοι των οποίων στο παρελθόν ασχολούνταν κυρίως με την τέχνη της πέτρας.

Σε συνέχεια των ενεργειών που έχουμε αρχίσει σαν σύλλογος από πέρσι, φέτος προγραμματίζουμε να ανεβούμε στη Μόλιστα Ιωαννίνων μία ομάδα εθελοντών φίλων του χωριού και να αφιερώσουμε χρόνο στον καθαρισμό των μονοπατιών πέριξ αυτού. Η δράση θα λάβει χώρα από την  Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Σκοπός μας είναι πρωτίστως να περάσουμε καλά περνώντας χρόνο στη φύση και να ξεναγήσουμε τους φίλους, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, στα μονοπάτια της περιοχής μας κάνοντας παράλληλα κάποιες ήπιες εργασίες καθαρισμού των διαδρομών.

Πέραν των ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να μας βοηθήσουν, υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας για ακόμα 4-5 άτομα, επομένως αν θέλετε να ανταλλάξετε ολιγοήμερες διακοπές με λίγη εργασία στο βουνό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mtbhellas.gr ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Oι επισκέπτες που θα ήθελαν απλά να γνωρίσουν την περιοχή και να περπατήσουν μαζί μας στο βουνό, είναι ευπρόσδεκτοι και θα χαρούμε να τους ξεναγήσουμε όσο το επιτρέπει το πρόγραμμα εργασιών.

Θα χαρούμε να συμμετάσχετε όσοι περισσότεροι μπορείτε ώστε να γνωρίσετε και αυτή την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας.  #molistatrailbuilding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *